Sportvereniging Koguryo

Aan de Tiendweg 3 in Krimpen aan de Lek kun je Sportvereniging Koguryo vinden.

Meer informatie over Sportvereniging Koguryo in Krimpen aan de Lek

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Krimpen aan de Lek? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportvereniging Koguryo biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportvereniging Koguryo in Krimpen aan de Lek geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportvereniging Koguryo is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportvereniging Koguryo in Krimpen aan de Lek een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportvereniging Koguryo ? Je kunt de Sportschool bereiken op Tiendweg 3 in Krimpen aan de Lek. Je kunt ze ook bellen op 31 180 551 090, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.koguryo.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Koguryo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Koguryo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportvereniging Koguryo

Bezoekers bekeken ook