Van Itterzon Sport

Aan de Gildemark 117 in Almere kun je Van Itterzon Sport vinden.

Meer informatie over Van Itterzon Sport in Almere

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Almere? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Van Itterzon Sport biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Van Itterzon Sport in Almere geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Van Itterzon Sport is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Van Itterzon Sport in Almere een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Van Itterzon Sport ? Je kunt de Sportschool bereiken op Gildemark 117 in Almere. Je kunt ze ook bellen op 31 36 844 6227, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Van Itterzon Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Itterzon Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Van Itterzon Sport

Bezoekers bekeken ook