Proximal Zone

Aan de Grote Beer 3 in Hoorn kun je Proximal Zone vinden.

Meer informatie over Proximal Zone in Hoorn

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hoorn? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Proximal Zone biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Proximal Zone in Hoorn geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Proximal Zone is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Proximal Zone in Hoorn een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Proximal Zone ? Je kunt de Sportclub bereiken op Grote Beer 3 in Hoorn. Je kunt ze ook bellen op 31 6 21580156, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.proximal-zone.nl/

Hoe kom je bij Proximal Zone? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Proximal Zone het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Proximal Zone

Bezoekers bekeken ook