Levels

Aan de 66 A10, Spinveld in Breda kun je Levels vinden.

Meer informatie over Levels in Breda

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Breda? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Levels biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Levels in Breda geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Levels is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Levels in Breda een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Levels ? Je kunt de Sportclub bereiken op 66 A10, Spinveld in Breda. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.joinlevels.com/

Hoe kom je bij Levels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Levels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Levels

Bezoekers bekeken ook