Amersfoort BJJ

Aan de Beeldschermweg 5-5 in Amersfoort kun je Amersfoort BJJ vinden.

Meer informatie over Amersfoort BJJ in Amersfoort

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amersfoort? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Amersfoort BJJ biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Amersfoort BJJ in Amersfoort geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Amersfoort BJJ is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Amersfoort BJJ in Amersfoort een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Amersfoort BJJ ? Je kunt de Sportclub bereiken op Beeldschermweg 5-5 in Amersfoort. Je kunt ze ook bellen op 31 6 22724789, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://amersfoortbjj.nl/

Hoe kom je bij Amersfoort BJJ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amersfoort BJJ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Amersfoort BJJ

Bezoekers bekeken ook