Mills Gym

Aan de Het Goor 3 in Ulft kun je Mills Gym vinden.

Meer informatie over Mills Gym in Ulft

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Ulft? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Mills Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Mills Gym in Ulft geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Mills Gym is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Mills Gym in Ulft een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Mills Gym ? Je kunt de Sportclub bereiken op Het Goor 3 in Ulft. Je kunt ze ook bellen op 31 6 27900789, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.millsgym.com/

Hoe kom je bij Mills Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mills Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Mills Gym

Bezoekers bekeken ook