Boxing Sisters Breda

Aan de Van Riebeecklaan 2 in Breda kun je Boxing Sisters Breda vinden.

Meer informatie over Boxing Sisters Breda in Breda

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Breda? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boxing Sisters Breda biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boxing Sisters Breda in Breda geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boxing Sisters Breda is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boxing Sisters Breda in Breda een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boxing Sisters Breda ? Je kunt de Sportclub bereiken op Van Riebeecklaan 2 in Breda. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.boxingsisters.nl/

Hoe kom je bij Boxing Sisters Breda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boxing Sisters Breda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boxing Sisters Breda

Bezoekers bekeken ook