Team Pinas

Aan de Zuid, Industriestraat 2 in Spijkenisse kun je Team Pinas vinden.

Meer informatie over Team Pinas in Spijkenisse

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Spijkenisse? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Team Pinas biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Team Pinas in Spijkenisse geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Team Pinas is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Team Pinas in Spijkenisse een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Team Pinas ? Je kunt de Sportclub bereiken op Zuid, Industriestraat 2 in Spijkenisse. Je kunt ze ook bellen op 31 181 785 908, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.teampinas.nl/

Hoe kom je bij Team Pinas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team Pinas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Team Pinas

Bezoekers bekeken ook