Private Victory

Aan de Nachtegaalstraat 9 in Borne kun je Private Victory vinden.

Meer informatie over Private Victory in Borne

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Borne? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Private Victory biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Private Victory in Borne geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Private Victory is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Private Victory in Borne een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Private Victory ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Nachtegaalstraat 9 in Borne. Je kunt ze ook bellen op 31 6 24435780, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Private Victory? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Private Victory het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Private Victory

Bezoekers bekeken ook