thelocalGym Kaatsheuvel

Aan de Amerikastraat 14 in Kaatsheuvel kun je thelocalGym Kaatsheuvel vinden.

Meer informatie over thelocalGym Kaatsheuvel in Kaatsheuvel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Kaatsheuvel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, thelocalGym Kaatsheuvel biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is thelocalGym Kaatsheuvel in Kaatsheuvel geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

thelocalGym Kaatsheuvel is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat thelocalGym Kaatsheuvel in Kaatsheuvel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met thelocalGym Kaatsheuvel ? Je kunt de Sportschool bereiken op Amerikastraat 14 in Kaatsheuvel. Je kunt ze ook bellen op 31 416 785 840, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.thelocalgym.nl/kaatsheuvel

Hoe kom je bij thelocalGym Kaatsheuvel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je thelocalGym Kaatsheuvel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. thelocalGym Kaatsheuvel

Bezoekers bekeken ook