SQM Gym

Aan de Veerstraat 73-75 in Amsterdam kun je SQM Gym vinden.

Meer informatie over SQM Gym in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, SQM Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is SQM Gym in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

SQM Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat SQM Gym in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met SQM Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Veerstraat 73-75 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 20 786 5288, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.sqmgym.nl/

Hoe kom je bij SQM Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SQM Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. SQM Gym

Bezoekers bekeken ook