Sportmani

Aan de Johan Huizingalaan in Amsterdam kun je Sportmani vinden.

Meer informatie over Sportmani in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Sportmani biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Sportmani in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Sportmani is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Sportmani in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Sportmani ? Je kunt de Sportschool bereiken op Johan Huizingalaan in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 20 737 1961, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.sportmani.com/

Hoe kom je bij Sportmani? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportmani het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Sportmani

Bezoekers bekeken ook