Mesa Sport

Aan de Van Berckenrodestraat 13 in Rotterdam kun je Mesa Sport vinden.

Meer informatie over Mesa Sport in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Mesa Sport biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Mesa Sport in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Mesa Sport is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Mesa Sport in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Mesa Sport ? Je kunt de Boksschool bereiken op Van Berckenrodestraat 13 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 10 426 2212, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://mesasport.nl/

Hoe kom je bij Mesa Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mesa Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Mesa Sport

Bezoekers bekeken ook