Boxing A80

Aan de Nijverheidsweg-Noord 40 in Amersfoort kun je Boxing A80 vinden.

Meer informatie over Boxing A80 in Amersfoort

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amersfoort? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boxing A80 biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boxing A80 in Amersfoort geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boxing A80 is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boxing A80 in Amersfoort een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boxing A80 ? Je kunt de Boksschool bereiken op Nijverheidsweg-Noord 40 in Amersfoort. Je kunt ze ook bellen op 31 6 14333260, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://boxinga80.nl/

Hoe kom je bij Boxing A80? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boxing A80 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boxing A80

Bezoekers bekeken ook