Boxing Breda

Aan de Markkade 50 in Breda kun je Boxing Breda vinden.

Meer informatie over Boxing Breda in Breda

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Breda? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boxing Breda biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boxing Breda in Breda geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boxing Breda is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boxing Breda in Breda een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boxing Breda ? Je kunt de Boksschool bereiken op Markkade 50 in Breda. Je kunt ze ook bellen op 31 6 11109390, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.boxingbreda.nl/

Hoe kom je bij Boxing Breda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boxing Breda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boxing Breda

Bezoekers bekeken ook