Gladiatoren aan de Maas

Aan de Gebouw Holland-Amerikalijn, Wilhelminakade 699 in Rotterdam kun je Gladiatoren aan de Maas vinden.

Meer informatie over Gladiatoren aan de Maas in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Gladiatoren aan de Maas biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Gladiatoren aan de Maas in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Gladiatoren aan de Maas is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Gladiatoren aan de Maas in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Gladiatoren aan de Maas ? Je kunt de Boksschool bereiken op Gebouw Holland-Amerikalijn, Wilhelminakade 699 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Gladiatoren aan de Maas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gladiatoren aan de Maas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Gladiatoren aan de Maas

Bezoekers bekeken ook