LV-Boxing

Aan de Dobbelaan 4 in Leidschendam kun je LV-Boxing vinden.

Meer informatie over LV-Boxing in Leidschendam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Leidschendam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, LV-Boxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is LV-Boxing in Leidschendam geschikt. De trainers van deze Boksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

LV-Boxing is meer dan een Boksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat LV-Boxing in Leidschendam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met LV-Boxing ? Je kunt de Boksschool bereiken op Dobbelaan 4 in Leidschendam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 33092948, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.lv-boxing.nl/

Hoe kom je bij LV-Boxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LV-Boxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. LV-Boxing

Bezoekers bekeken ook