Mentalfight-Kickboksing

Aan de Livingstonelaan 1350 in Utrecht kun je Mentalfight-Kickboksing vinden.

Meer informatie over Mentalfight-Kickboksing in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Mentalfight-Kickboksing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Mentalfight-Kickboksing in Utrecht geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Mentalfight-Kickboksing is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Mentalfight-Kickboksing in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Mentalfight-Kickboksing ? Je kunt de Sportclub bereiken op Livingstonelaan 1350 in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 87951132, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.mentalfight-kickboksing.nl/

Hoe kom je bij Mentalfight-Kickboksing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mentalfight-Kickboksing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Mentalfight-Kickboksing

Bezoekers bekeken ook