BASECAMPWEST

Aan de Van Alphenstraat 7 in Amsterdam kun je BASECAMPWEST vinden.

Meer informatie over BASECAMPWEST in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, BASECAMPWEST biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is BASECAMPWEST in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

BASECAMPWEST is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat BASECAMPWEST in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met BASECAMPWEST ? Je kunt de Sportclub bereiken op Van Alphenstraat 7 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.basecampwest.nl/

Hoe kom je bij BASECAMPWEST? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BASECAMPWEST het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. BASECAMPWEST

Bezoekers bekeken ook