Kickboxing Tilburg

Aan de Jacob Romansstraat 2 in Tilburg kun je Kickboxing Tilburg vinden.

Meer informatie over Kickboxing Tilburg in Tilburg

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Tilburg? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboxing Tilburg biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboxing Tilburg in Tilburg geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboxing Tilburg is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboxing Tilburg in Tilburg een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboxing Tilburg ? Je kunt de Sportclub bereiken op Jacob Romansstraat 2 in Tilburg. Je kunt ze ook bellen op 31 6 30935310, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kickboxingtilburg.nl/

Hoe kom je bij Kickboxing Tilburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing Tilburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboxing Tilburg

Bezoekers bekeken ook