Kickboksen-Amersfoort

Aan de Raadhoven 1 in Amersfoort kun je Kickboksen-Amersfoort vinden.

Meer informatie over Kickboksen-Amersfoort in Amersfoort

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amersfoort? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboksen-Amersfoort biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboksen-Amersfoort in Amersfoort geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboksen-Amersfoort is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboksen-Amersfoort in Amersfoort een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboksen-Amersfoort ? Je kunt de Sportclub bereiken op Raadhoven 1 in Amersfoort. Je kunt ze ook bellen op 31 6 45880039, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kickboksen-amersfoort.nl/

Hoe kom je bij Kickboksen-Amersfoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboksen-Amersfoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Kickboksen-Amersfoort

Bezoekers bekeken ook