Limed Sport

Aan de Kranestraat 37 in Horst kun je Limed Sport vinden.

Meer informatie over Limed Sport in Horst

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Horst? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Limed Sport biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Limed Sport in Horst geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Limed Sport is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Limed Sport in Horst een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Limed Sport ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Kranestraat 37 in Horst. Je kunt ze ook bellen op 31 6 23174903, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://limedsport.nl/

Hoe kom je bij Limed Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Limed Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Limed Sport

Bezoekers bekeken ook