Kickboxing Haastrecht

Aan de Galgoord 5 in Haastrecht kun je Kickboxing Haastrecht vinden.

Meer informatie over Kickboxing Haastrecht in Haastrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Haastrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboxing Haastrecht biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboxing Haastrecht in Haastrecht geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboxing Haastrecht is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboxing Haastrecht in Haastrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboxing Haastrecht ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Galgoord 5 in Haastrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 58800344, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.facebook.com/kickboxinghaastrecht

Hoe kom je bij Kickboxing Haastrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing Haastrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboxing Haastrecht

Bezoekers bekeken ook