Kickboksen Zuidas

Aan de Wijenburg 90A in Amsterdam kun je Kickboksen Zuidas vinden.

Meer informatie over Kickboksen Zuidas in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboksen Zuidas biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboksen Zuidas in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboksen Zuidas is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboksen Zuidas in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboksen Zuidas ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Wijenburg 90A in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 20 661 1908, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kickboksenzuidas.nl/

Hoe kom je bij Kickboksen Zuidas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboksen Zuidas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboksen Zuidas

Bezoekers bekeken ook