FightXperience

Aan de Bachstraat 81 in Heemskerk kun je FightXperience vinden.

Meer informatie over FightXperience in Heemskerk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Heemskerk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, FightXperience biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is FightXperience in Heemskerk geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

FightXperience is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat FightXperience in Heemskerk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met FightXperience ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Bachstraat 81 in Heemskerk. Je kunt ze ook bellen op 31 75 820 0080, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij FightXperience? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FightXperience het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. FightXperience

Bezoekers bekeken ook