Mejiro Gym

Aan de W.M. Dudokweg 8 in Heerhugowaard kun je Mejiro Gym vinden.

Meer informatie over Mejiro Gym in Heerhugowaard

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Heerhugowaard? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Mejiro Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Mejiro Gym in Heerhugowaard geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Mejiro Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Mejiro Gym in Heerhugowaard een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Mejiro Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op W.M. Dudokweg 8 in Heerhugowaard. Je kunt ze ook bellen op 31 6 81789798, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://mejirogym-heerhugowaard.nl/

Hoe kom je bij Mejiro Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mejiro Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Mejiro Gym

Bezoekers bekeken ook