Zeeuws-Fit

Aan de Industrieweg 2 in Vlissingen kun je Zeeuws-Fit vinden.

Meer informatie over Zeeuws-Fit in Vlissingen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Vlissingen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Zeeuws-Fit biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Zeeuws-Fit in Vlissingen geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Zeeuws-Fit is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Zeeuws-Fit in Vlissingen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Zeeuws-Fit ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Industrieweg 2 in Vlissingen. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.zeeuwsfit.nl/

Hoe kom je bij Zeeuws-Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zeeuws-Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Zeeuws-Fit

Bezoekers bekeken ook