La Taurina

Aan de De Binderij 51 in Almere kun je La Taurina vinden.

Meer informatie over La Taurina in Almere

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Almere? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, La Taurina biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is La Taurina in Almere geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

La Taurina is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat La Taurina in Almere een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met La Taurina ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op De Binderij 51 in Almere. Je kunt ze ook bellen op 31 6 82212122, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://la-taurina.nl/

Hoe kom je bij La Taurina? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je La Taurina het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. La Taurina

Bezoekers bekeken ook