Ropie Gym

Aan de Musicalstraat 2a in Almere kun je Ropie Gym vinden.

Meer informatie over Ropie Gym in Almere

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Almere? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Ropie Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Ropie Gym in Almere geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Ropie Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Ropie Gym in Almere een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Ropie Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Musicalstraat 2a in Almere. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.ropiegym.com/

Hoe kom je bij Ropie Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ropie Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Ropie Gym

Bezoekers bekeken ook