Kyoto Gym

Aan de Lisbloemstraat 11 in Papendrecht kun je Kyoto Gym vinden.

Meer informatie over Kyoto Gym in Papendrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Papendrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kyoto Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kyoto Gym in Papendrecht geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kyoto Gym is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kyoto Gym in Papendrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kyoto Gym ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Lisbloemstraat 11 in Papendrecht. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://kyotogym.com/

Hoe kom je bij Kyoto Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kyoto Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kyoto Gym

Bezoekers bekeken ook