Kops Gym

Aan de Weesperzijde 115 in Amsterdam kun je Kops Gym vinden.

Meer informatie over Kops Gym in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kops Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kops Gym in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kops Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kops Gym in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kops Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Weesperzijde 115 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 20 665 8896, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://kopsgym.nl/

Hoe kom je bij Kops Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kops Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kops Gym

Bezoekers bekeken ook