Quinn Gym

Aan de Sporthal de Wetteling, Zuidsingel 2 in Venray kun je Quinn Gym vinden.

Meer informatie over Quinn Gym in Venray

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Venray? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Quinn Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Quinn Gym in Venray geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Quinn Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Quinn Gym in Venray een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Quinn Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Sporthal de Wetteling, Zuidsingel 2 in Venray. Je kunt ze ook bellen op 31 6 18874712, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://quinngym.nl/

Hoe kom je bij Quinn Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Quinn Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Quinn Gym

Bezoekers bekeken ook