Skanders Ridderkerk

Aan de Noordenweg 43 in Ridderkerk kun je Skanders Ridderkerk vinden.

Meer informatie over Skanders Ridderkerk in Ridderkerk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Ridderkerk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Skanders Ridderkerk biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Skanders Ridderkerk in Ridderkerk geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Skanders Ridderkerk is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Skanders Ridderkerk in Ridderkerk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Skanders Ridderkerk ? Je kunt de Sportschool bereiken op Noordenweg 43 in Ridderkerk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 53569162, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.skanders.nl/

Hoe kom je bij Skanders Ridderkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skanders Ridderkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Skanders Ridderkerk

Bezoekers bekeken ook