Verbueken Sports

Aan de Goorkensweg 6 in Uden kun je Verbueken Sports vinden.

Meer informatie over Verbueken Sports in Uden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Uden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Verbueken Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Verbueken Sports in Uden geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Verbueken Sports is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Verbueken Sports in Uden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Verbueken Sports ? Je kunt de Sportschool bereiken op Goorkensweg 6 in Uden. Je kunt ze ook bellen op 31 413 270 320, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.verbuekensports.nl/?utm_source=GMBlisting&utm_medium=organic

Hoe kom je bij Verbueken Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Verbueken Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Verbueken Sports

Bezoekers bekeken ook