Bull's Academy

Aan de Spoorstraat 7 in Roosendaal kun je Bull's Academy vinden.

Meer informatie over Bull's Academy in Roosendaal

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Roosendaal? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Bull's Academy biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Bull's Academy in Roosendaal geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Bull's Academy is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Bull's Academy in Roosendaal een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Bull's Academy ? Je kunt de Sportschool bereiken op Spoorstraat 7 in Roosendaal. Je kunt ze ook bellen op 31 6 18278406, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.bullsacademy.nl/

Hoe kom je bij Bull's Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bull's Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Bull’s Academy

Bezoekers bekeken ook