Vechtsportcentrum Zwolle

Aan de Ceintuurbaan 14T in Zwolle kun je Vechtsportcentrum Zwolle vinden.

Meer informatie over Vechtsportcentrum Zwolle in Zwolle

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Zwolle? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Vechtsportcentrum Zwolle biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Vechtsportcentrum Zwolle in Zwolle geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Vechtsportcentrum Zwolle is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Vechtsportcentrum Zwolle in Zwolle een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Vechtsportcentrum Zwolle ? Je kunt de Sportclub bereiken op Ceintuurbaan 14T in Zwolle. Je kunt ze ook bellen op 31 6 40943468, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.vechtsportcentrumzwolle.nl/

Hoe kom je bij Vechtsportcentrum Zwolle? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vechtsportcentrum Zwolle het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Vechtsportcentrum Zwolle

Bezoekers bekeken ook