Het Bokslokaal

Aan de Admiraal de Ruyterweg 14-A in Rotterdam kun je Het Bokslokaal vinden.

Meer informatie over Het Bokslokaal in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Het Bokslokaal biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Het Bokslokaal in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Het Bokslokaal is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Het Bokslokaal in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Het Bokslokaal ? Je kunt de Sportclub bereiken op Admiraal de Ruyterweg 14-A in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.bokslokaal.nl/

Hoe kom je bij Het Bokslokaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Bokslokaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Het Bokslokaal

Bezoekers bekeken ook