De fitbusz

Aan de Beekse Stationsweg 2 in Prinsenbeek kun je De fitbusz vinden.

Meer informatie over De fitbusz in Prinsenbeek

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Prinsenbeek? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, De fitbusz biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is De fitbusz in Prinsenbeek geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

De fitbusz is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat De fitbusz in Prinsenbeek een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met De fitbusz ? Je kunt de Sportclub bereiken op Beekse Stationsweg 2 in Prinsenbeek. Je kunt ze ook bellen op 31 6 23809806, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.defitbusz.nl/

Hoe kom je bij De fitbusz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De fitbusz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. De fitbusz

Bezoekers bekeken ook