Fujiyama Gym

Aan de Bilderdijkstraat 62 in s-Hertogenbosch kun je Fujiyama Gym vinden.

Meer informatie over Fujiyama Gym in s-Hertogenbosch

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in s-Hertogenbosch? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fujiyama Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fujiyama Gym in s-Hertogenbosch geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fujiyama Gym is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fujiyama Gym in s-Hertogenbosch een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fujiyama Gym ? Je kunt de Sportclub bereiken op Bilderdijkstraat 62 in s-Hertogenbosch. Je kunt ze ook bellen op 31 6 40937913, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fujiyamagym.nl/

Hoe kom je bij Fujiyama Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fujiyama Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fujiyama Gym

Bezoekers bekeken ook