Kickboxing Houten

Aan de Kruisboog 32 in Houten kun je Kickboxing Houten vinden.

Meer informatie over Kickboxing Houten in Houten

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Houten? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboxing Houten biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboxing Houten in Houten geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboxing Houten is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboxing Houten in Houten een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboxing Houten ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Kruisboog 32 in Houten. Je kunt ze ook bellen op 31 6 53516610, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kickboxing-houten.nl/

Hoe kom je bij Kickboxing Houten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing Houten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboxing Houten

Bezoekers bekeken ook