Kickboxing Fearless

Aan de Schoolstraat 6 in Wassenaar kun je Kickboxing Fearless vinden.

Meer informatie over Kickboxing Fearless in Wassenaar

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Wassenaar? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboxing Fearless biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboxing Fearless in Wassenaar geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboxing Fearless is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboxing Fearless in Wassenaar een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboxing Fearless ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Schoolstraat 6 in Wassenaar. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kickboxingfearless.nl/

Hoe kom je bij Kickboxing Fearless? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboxing Fearless het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboxing Fearless

Bezoekers bekeken ook