Het Sportlokaal

Aan de Velperweg 27 in Arnhem kun je Het Sportlokaal vinden.

Meer informatie over Het Sportlokaal in Arnhem

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Arnhem? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Het Sportlokaal biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Het Sportlokaal in Arnhem geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Het Sportlokaal is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Het Sportlokaal in Arnhem een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Het Sportlokaal ? Je kunt de Sportschool bereiken op Velperweg 27 in Arnhem. Je kunt ze ook bellen op 31 26 303 3156, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://hetsportlokaal.nl/

Hoe kom je bij Het Sportlokaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Sportlokaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Het Sportlokaal

Bezoekers bekeken ook