Quality Sportcentre

Aan de Veldhovenring 57, 59C in Tilburg kun je Quality Sportcentre vinden.

Meer informatie over Quality Sportcentre in Tilburg

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Tilburg? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Quality Sportcentre biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Quality Sportcentre in Tilburg geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Quality Sportcentre is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Quality Sportcentre in Tilburg een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Quality Sportcentre ? Je kunt de Sportschool bereiken op Veldhovenring 57, 59C in Tilburg. Je kunt ze ook bellen op 31 13 536 3156, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.qualitysportcentre.nl/

Hoe kom je bij Quality Sportcentre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Quality Sportcentre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Quality Sportcentre

Bezoekers bekeken ook