Dutch Demon

Aan de Amstelveenseweg 183 c in Amsterdam kun je Dutch Demon vinden.

Meer informatie over Dutch Demon in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Dutch Demon biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Dutch Demon in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Dutch Demon is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Dutch Demon in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Dutch Demon ? Je kunt de Sportschool bereiken op Amstelveenseweg 183 c in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.dutchdemon.com/

Hoe kom je bij Dutch Demon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dutch Demon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Dutch Demon

Bezoekers bekeken ook