Kamakura Katwijk

Aan de Kon. Julianalaan 122 in Katwijk aan Zee kun je Kamakura Katwijk vinden.

Meer informatie over Kamakura Katwijk in Katwijk aan Zee

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Katwijk aan Zee? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kamakura Katwijk biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kamakura Katwijk in Katwijk aan Zee geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kamakura Katwijk is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kamakura Katwijk in Katwijk aan Zee een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kamakura Katwijk ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Kon. Julianalaan 122 in Katwijk aan Zee. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kamakura-katwijk.nl/

Hoe kom je bij Kamakura Katwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kamakura Katwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kamakura Katwijk

Bezoekers bekeken ook