Studio Geronimo

Aan de Michiel de Swaenstraat 9 in Deventer kun je Studio Geronimo vinden.

Meer informatie over Studio Geronimo in Deventer

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Deventer? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Studio Geronimo biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Kickboksschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Studio Geronimo in Deventer geschikt. De trainers van deze Kickboksschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Studio Geronimo is meer dan een Kickboksschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Studio Geronimo in Deventer een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Studio Geronimo ? Je kunt de Kickboksschool bereiken op Michiel de Swaenstraat 9 in Deventer. Je kunt ze ook bellen op 31 6 13284658, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Studio Geronimo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Geronimo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Studio Geronimo

Bezoekers bekeken ook