JT-combat

Aan de San Francescolaan 171, 4876CV in Etten-Leur kun je JT-combat vinden.

Meer informatie over JT-combat in Etten-Leur

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Etten-Leur? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, JT-combat biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is JT-combat in Etten-Leur geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

JT-combat is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat JT-combat in Etten-Leur een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met JT-combat ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op San Francescolaan 171, 4876CV in Etten-Leur. Je kunt ze ook bellen op 31 76 501 7414, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij JT-combat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JT-combat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. JT-combat

Bezoekers bekeken ook