Peacemaker Academy

Aan de Maarten Harpertszoon Trompstraat 22-1 in Amsterdam kun je Peacemaker Academy vinden.

Meer informatie over Peacemaker Academy in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Peacemaker Academy biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Peacemaker Academy in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Peacemaker Academy is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Peacemaker Academy in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Peacemaker Academy ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Maarten Harpertszoon Trompstraat 22-1 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 53614284, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://peacemakeracademy.com/

Hoe kom je bij Peacemaker Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peacemaker Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Peacemaker Academy

Bezoekers bekeken ook