Karate- en Thaiboksschool Alken

Aan de Keerweg 62-A in Buchten kun je Karate- en Thaiboksschool Alken vinden.

Meer informatie over Karate- en Thaiboksschool Alken in Buchten

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Buchten? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Karate- en Thaiboksschool Alken biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Karate- en Thaiboksschool Alken in Buchten geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Karate- en Thaiboksschool Alken is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Karate- en Thaiboksschool Alken in Buchten een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Karate- en Thaiboksschool Alken ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Keerweg 62-A in Buchten. Je kunt ze ook bellen op 31 6 54342771, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Karate- en Thaiboksschool Alken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karate- en Thaiboksschool Alken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Karate- en Thaiboksschool Alken

Bezoekers bekeken ook