YiDo

Aan de Emmerwolderweg 32 in Ten Boer kun je YiDo vinden.

Meer informatie over YiDo in Ten Boer

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Ten Boer? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, YiDo biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is YiDo in Ten Boer geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

YiDo is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat YiDo in Ten Boer een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met YiDo ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Emmerwolderweg 32 in Ten Boer. Je kunt ze ook bellen op 31 6 29548285, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://yido.nl/

Hoe kom je bij YiDo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je YiDo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. YiDo

Bezoekers bekeken ook